Situația locurilor libere ESA 2018

Seria I

Seria II

Seria III

Taxa pentru tabără: 2200 lei

Plata avansului conferă garanția rezervării locului.

Plata se face către:

Beneficiar: Asociatia Descopera Delta

IBAN: RO97 RZBR 0000 0600 1953 3768 Raiffeisen Bank, sucursala Babadag.

Avansul este de 1100 de lei și se face după înscrierea copilului în tabără, urmând ca diferenţa de 1100 lei să fie achitată între 1 iunie şi 1 iulie prin virament sau direct la autocar în ziua plecării.

Înscrierile pentru 2018 se fac prin formularul de mai jos

 

Formular înscrieri 2018

----

Datele elevului
Numele complet:
Scoala si localitatea:
Varsta si clasa:
Adresa de mail parinte:
Telefon parinte:
Cine face inscrierea
Nume si prenume:
Email:
Numar de telefon:
Sesiunea
Seria I 1-8 iulieSeria II 8-15 iulieSeria III 15-22 iulie

Locurile fiind limitate, se recomandă rezervarea din vreme. Este bine să verificați printr-un email expediat la safari@safari.ro dacă datele trimise de Dvs. au fost primite și dacă înscrierea s-a efectuat așa cum ați cerut.

Info utile mai jos!

Tabara de limba engleza – English Summer Academy 2018

Trei serii între 01.07.2018 – 22.07.2018

(seria I – 01.07 – 08.07, seria II – 08.07 – 15.07, seria III 15.07 – 22.07)

Don’t fly! We bring the best of English-language teachers to you!

Ce urmărim să obținem

Tabăra de limba engleza The English Summer Academy a fost gândită pentru a ajuta și motiva copiii să-și îmbogățească cunoștiințele de limbă engleză, în timp ce învață lucruri noi prin intermediul unor activități amuzante și interesante, pe care nu le vor uita curând

The English Summer Academy dorește să contribuie la creșterea încrederii copiilor în forțele proprii și să le asigurea un suport de specialitate în efortul de a-și mări fluența exprimării în limba engleză. Pentru aceasta, copiii vor fi îndrumați și coordonați de trei studenți britanici de la Universitatățile Cambdridge și Oxford. Pe lângă lecțiile de engleză, copiii vor fi prinși în activități atractive din domeniile mitologiei, istoriei, geografiei, biologiei, astronomiei. În plus, copii beneficiază și de un modul de exprimare dramatică care are ca rezultat punerea în scenă a uneo piese de teatru. Colectivul dramatic este format din actori profesioniști și cadre didactice de la UNATC, și este coordonat de Marius Florea Vizante.

Toate cursurile și activitățile se desfășoară într-un cadru natural de o frumusețe copleșitoare, plin de vestigii istorice, de mituri și de lengende – Enisala Safari Village, așezată la întrarea în Delta Dunării. Elevii vor câștiga o experiență unică, prin activități diverse atât în interiorul satului de vacanță, cât și în aer liber: jocuri, plimbări în natură, conversații, montarea unei piese antice. Timp de o săptămână vor locui, vor lucra și vor socializa alături de studenți nativi de limba engleză iar toate conversațiile vor avea loc în engleză.

Activități și teme abordate

Pe lângă cursurile propriuzise, care se desfășoară la Enisala Safari Village, copiii vor participa și la excursii tematice care vor acoperi tot nordul Dobrogei: Podișul Casimcei, Cheile Dobrogei, Delta Dunării, plaja Vadu de la Marea Neagră.

1. Istorie și mitologie –Mitologie, arheologie, istorie și astronomie antică. Vor fi studiate lucruri noi, care nu sunt cuprinse în programa școlară. Excursie la fortăreața Enisala. Vizită la muzeul satului in situ din Enisala. Mitologia istoria greciei antice.

2. Teatru – Mituri și legende. Arta interpretării dramatice. Scene din piese antice vor fi montate și jucate de copii în amfiteatrul de la Enisala Safari Village. Descoperim cultura Greciei antice prin arta sa. Activitățile teatrale sunt desfășurate sub supravegherea Ralucăi Ghervan, Smarandei Nicolau și Mihnea Nicolau de la UNATC.

3. Activități Safari –Biologie și geografie. Cum citim o hartă și cum ne orientăm cu ajutorul busolei. Astronomie practică. Excursii în Deltă, la  Plaja Sălbatică de la Vadu, pe malul Mării Negre, și la Cheile Dobrogei. Biodiversitatea nordului Dobrogei.

The English Summer Academy

Echipa: Trei studenți nativi de la Universitatățile Cambridge și Oxford. Echipa de teatru este formată din 5 instructori plus Vizante. Gibi, coordonatorul taberei, absolvent al Universității din Lund (Suedia), specializat în educația și dezvoltarea copiilor. Ramona, supervizor. Un medic pediatru va asigura asistența medicală. Personal de deservire și supraveghere (7 persoane). Paza este asigurată permanent de către o firmă specializată.

Localizare: Ensiala Safari Village, satul de vacanță cu peste 18 ani de experiență în organizarea activităților de tip safari în nordul Dobrogei, dar și a taberelor de copii, este situat între lacurile Razim și Babadag, la întrarea în Delta Dunării și în imediata apropiere a fortăreței Enisala. Important de reținut: Enisala Safari Village se află deasupra unei zone extrem de bogate în vestigii antice de origine tracică, scitică și bizantină.

Infrastructură: Enisala Safari Village este un sat de vacanță clasificat la cinci stele, care oferă servicii de calitate maximă. Enisala Safari Village dispune de săli de conferință, proiectoare de film, televizoare, calculatoare și acces la Internet, o bibliotecă, un muzeu de pictură, un platou în aer liber pentru jocuri și activități recreative, un amfiteatru și un loc pentru foc de tabără. Seriile taberei sunt exclusive, ceea ce înseamnă că nici un alt turist nu va fi cazat la Enisala Safari Village pe perioada taberei. ESV este departe de șosea, într-o zonă fără trafic auto. Incinta taberei este complet împrejmuită.

Cu un raport personal/copii de 1 la 3, Enisala Safari Village asigură copiilor o siguranță maximă.

Program cadru zilnic: două cursuri de limbă engleză, un curs de exprimare teatrală, excursii, concluziile zilei.

Subiecte acoperite: Mitologia greacă, arheologie, istorie, astronomie, biologie, drama antică.

Capacitatea unei serii: 30 de copii împărțiți în trei grupe: zece copii în Rotondă, curs de engleză cu un nativ britanic, zece copii în Salonul Otoman cu un nativ britanic la cursul de engleză și al treilea grup de zece, cu un nativ britanic, în Muzeul de Pictură. Prin rotație, fiecare grup va participa la excursiile tematice prin care vor explora plaja de la Vadu, Delta Dunării, situri arheologice, fortărețe antice. În excursii, copii vor fi însoțiți și de întreaga echipă de instructori.

Transportul copiilor: cu autocarul, de la București la Enisala și înapoi.

Cazare: 2 sau 3 copii în cameră (see accommodation on website).

Participanți: copii între 7 și 14 ani, cu nivel mediu și peste la limba Engleză.

Preț: 2,200 Lei de copil –Prețul include: transportul de la București la Enisala și înapoi, asistența medicală, asigurare, cazare, trei mese pe zi plus gustare, plus limonadă și apa minerală, fructe. De asemenea, sunt incluse în preț toate excursiile locale, intrarea la muzee și activitățile secundare. Plata se face către Asociatia Descopera Delta – RO97RZBR 0000 0600 1953 3768 – Raiffeisen Bank, sucursala Babadag. Avansul este de 1100 de lei și se face după înscrierea copilului în tabără, urmând ca diferenţa să fie achitată între 1 iunie şi 1 iulie prin virament bancar sau la autocar.

În caz de retragere a copilului din tabară avansul se restituie integral.

De reținut: Pentru fiecare grup de 10 elevi de la o școală asigurăm gratuitate pentru un profesor însoțitor. Pentru fiecare grup suplimentar de 30 de copii de la o școală se organizează o serie nouă, la o dată convenită de ambele părți, numai în regia și organizarea școlii. Pentru mai multe informații sunați la 0722.300.200

Un like pe pagina noastră de Facebook te ajută să afli ultimele noutăți din și despre tabăra de limba engleza ESA