Situația locurilor libere în tabăra de limba engleza ESA 2017

Seria I - 02 - 09 iulie 2017

Seria II - 09 - 16 iulie 2017

Seria III - 16 - 23 iulie 2017

Inscrierile pentru lista de asteptare, in eventualitatea eliberarii unui loc sau mai multe, se fac via email safari@safari.ro

Înscrierile pentru tabara de limba engleza in 2017 se fac fie prin formularul de mai jos (recomandabil) fie prin email la safari@safari.ro, dar cu specificarea datelor din formular. Plata avansului conferă garanția rezervării locului.

Plata se face către Safari Delta Explorer SRL – RO84RZBR0000060014567408 – Raiffeisen Bank, sucursala Babadag. Avansul este de 1000 de lei și se face după înscrierea copilului în tabără, urmând ca diferenţa de 1100 lei să fie achitată între 1 iunie şi 1 iulie

 

Formular înscrieri 2017

----

Datele elevului
Numele complet:
Scoala si localitatea:
Varsta si clasa:
Adresa de mail parinte:
Telefon parinte:
Cine face inscrierea
Nume si prenume:
Email:
Numar de telefon:
Sesiunea
Sesiunea II 9-16 iulie

Locurile fiind limitate, se recomandă rezervarea din vreme. Este bine să verificați printr-un email expediat la safari@safari.ro dacă datele trimise de Dvs. au fost primite și dacă înscrierea s-a efectuat așa cum ați cerut.

Info utile mai jos!

Tabara de limba engleza – English Summer Academy 2017

Trei serii între 02.07.2017 – 23.07.2017

(seria I – 02.07 – 09.07, seria II – 09.07 – 16.07, seria III 16.07 – 23.07)

Don’t fly! We bring the best of English-language teachers to you!

Ce urmărim să obținem

Tabăra de limba engleza The English Summer Academy a fost gândită pentru a ajuta și motiva copiii să-și îmbogățească cunoștiințele de limbă engleză, în timp ce învață lucruri noi prin intermediul unor activități amuzante și interesante, pe care nu le vor uita curând

The English Summer Academy dorește să contribuie la creșterea încrederii copiilor în forțele proprii și să le asigurea un suport de specialitate în efortul de a-și mări fluența exprimării în limba engleză. Pentru aceasta, copiii vor fi îndrumați și coordonați de trei studenți britanici de la Universitatățile Cambdridge și Oxford. În plus față de lecțiile de engleză, copiii vor fi prinși în activități atractive din domeniile mitologiei, istoriei, geografiei, biologiei, astronomiei și exprimării dramatice.

Toate cursurile și activitățile se desfășoară într-un cadru natural de o frumusețe copleșitoare, plin de vestigii istorice, de mituri și de lengende – Enisala Safari Village, așezată la întrarea în Delta Dunării. Elevii vor câștiga o experiență unică, prin activități diverse atât în interiorul satului de vacanță, cât și în aer liber: jocuri, plimbări în natură, conversații, montarea unei piese antice. Timp de o săptămână vor locui, vor lucra și vor socializa alături de studenți nativi de limba engleză iar toate conversațiile vor avea loc în engleză.

Activități și teme abordate

Pe lângă cursurile propriuzise, care se desfășoară la Enisala Safari Village, copiii vor participa și la excursii tematice care vor acoperi tot nordul Dobrogei: Podișul Casimcei, Dunărea și Delta Dunării, plaja Vadu de la Marea Neagră.

1. Istorie și mitologie –Mitologie, arheologie, istorie și astronomie antică. Vor fi studiate lucruri noi, care nu sunt cuprinse în programa școlară. Excursie la Muzeul de Istorie din Tulcea, la fortăreața Enisala, la siturile arheologice de la Histria și Argamum. Vizită la muzeul din Enisala. Mitologia istoria greciei antice.

2. Teatru – Mituri și legende. Arta interpretării dramatice. Scene din piese antice vor fi montate și jucate de copii în amfiteatrul de la Enisala Safari Village. Descopeerim cultura Greciei antice prin arta sa. Activitățile teatrale sunt desfășurate sub îndrumarea a două minunate profesoare de dramă de la UNATC și vor beneficia de participarea unor actori profesioniști.

3. Activități Safari –Biologie și geografie. Cum citim o hartă și cum ne orientăm cu ajutorul busolei. Astronomie practică. Excursii la Dunăre, la  Plaja Sălbatică de la Vadu, pe malul Mării Negre și la Cheile Dobrogei. Biodiversitatea nordului Dobrogei.

The English Summer Academy

Echipa: Trei studenți nativi de la Universitatățile Cambridge și Oxford. Un profesor român de limbă engleză. Actori profesioniști precum și două profesoare de la UNATC. Un ghid ecolog. Gibi, coordonatorul taberei, absolvent al Universității din Lund (Suedia), specializat în educația și dezvoltarea copiilor. Un medic pediatru va asigura asistența medicală.

Localizare: Ensiala Safari Village, satul de vacanță cu peste 15 ani de experiență în organizarea activităților de tip safari în nordul Dobrogei, dar și a taberelor de copii, este situat între lacurile Razim și babadag, la întrarea în Delta Dunării și în imediata apropiere a fortăreței Enisala. Important de reținut: Enisala Safari Village se află deasupra unei zone extrem de bogate în vestigii antice de origine tracică, scitică și bizantină.

Infrastructură: Enisala Safari Village este un sat de vacanță clasificat la cinci stele, care oferă servicii de calitate maximă. Enisala Safari Village dispune de săli de conferință, proiectoare de film, televizoare, calculatoare și acces la Internet, o bibliotecă, un muzeu de pictură, un platou în aer liber pentru jocuri și activități recreative, un amfiteatru și un loc pentru foc de tabără. Seriile taberei sunt exclusive, ceea ce înseamnă că nici un alt turist nu va fi cazat la Enisala Safari Village pe perioada taberei.

Cu un raport personal/copii de 1 la 3, Enisala Safari Village asigură copiilor o siguranță maximă.

Program cadru zilnic: două cursuri de limbă engleză, un curs de exprimare teatrală, excursii, concluziile zilei.

Subiecte acoperite: Mitologia greacă, arheologie, istorie, astronomie, biologie, drama antică.

Capacitatea unei serii: 30 de copii împărțiți în trei grupe: zece copii în Rotondă, curs de engleză cu un nativ britanic, zece copii în Salonul Otoman cu un nativ britanic la cursul de engleză și al treilea grup de zece, cu un nativ britanic, în Muzeul de Pictură. Prin rotație, fiecare grup va participa la excursiile tematice prin care vor explora plaja de la Vadu, Delta Dunării, Munții Măcin, situri arheologice, fortărețe antice. În excursii, copii vor fi însoțiți și de ghizi români, precum și de profesorul român de limba engelză.

Transportul copiilor: cu autocarul, de la București la Enisala și înapoi.

Cazare: 2 sau 3 copii în cameră (see accommodation on website).

Participanți: copii între 7 și 14 ani, cu nivel mediu și peste la limba Engleză.

Preț: 2,100 Lei de copil –Prețul include: transportul de la București la Enisala și înapoi, asistența medicală, asigureare, cazare, trei mese pe zi plus gustări, plus sucuri și apa minerală. De asemenea, sunt incluse în preț toate excursiile locale, intrarea la muzee și activitățile secundare. Plata se face către Safari Delta Explorer SRL – RO84RZBR0000060014567408 – Raiffeisen Bank, sucursala Babadag. Avansul este de 1000 de lei și se face după înscrierea copilului în tabără, urmând ca diferenţa să fie achitată între 1 iunie şi 1 iulie.

În caz de retragere a copilului din tabară avansul se restituie integral.

De reținut: Pentru fiecare grup de 10 elevi de la o școală asigurăm gratuitate pentru un profesor însoțitor. Pentru fiecare grup suplimentar de 27 de copii de la o școală se organizează o serie nouă, la o dată convenită de ambele părți. Pentru mai multe informații sunați la 0722.300.200

Un like pe pagina noastră de Facebook te ajută să afli ultimele noutăți din și despre tabăra de limba engleza ESA