Escapada la Enisala Safari Village – numai primăvara și toamna

cover

Doar cu rezervare la 0722.300.200 sau la safari@safari.ro – o zi şi-o noapte şi înc-o zi – 400 de lei de persoană (masă pescărească, cazare Enisala, cina, mic dejun şi prânz la Enisala, foc de tabără şi plimbare cu barca pe canale, degustare de vinuri)

Departe de cenuşiul oraşelor se gaseste Enisala Safari Village, lângă cetatea Enisala, între lacurile Razim şi Babadag, pe un vechi sit arheologic sub care se ascund comori tracice şi scitice.

În drum spre Enisala ne oprim pe malul mării, la Vadu, dupa care ne vom aduna în Rotonda, la o cină din care nu vor lipsi sarmalele, masa de pește şi placintele dobrogene, acompaniate cu vin din belşug. A doua zi, înainte de prânz, vom da o raită cu barca pe canale şi lacul Razim.

Alungă plictiseala de weekend din oraş şi vino la Enisala. Se poate ajunge ajunge într-un timp mai scurt decât ai fuma o narghilea aromată.

Traseu: Bucureşti – Constanţa – Năvodari – Vadu – Histria – Mihai Viteazu – Intersecţia Doua Cantoane – Jurilovca – Enisala – la dreapta spre Sarichioi – la ieşirea din sat pe stânga – Enisala Safari Village.