NOU!

La cererea părinților, dar și a dorinței copiilor de peste 14 ani care ne-au fost deja oaspeți, se pot face înscrieri în limita de vîrstă 15-18 ani în seria a III-a în limita a 10 locuri din 30. Programa, activitățile și tematicile pentru grupele de 15-18 ani sunt adaptate specificului vârstei.

Instructori coordonatori

 

Vizante + echipa de actori (Mihnea Nicolau, Raluca Ghervan, Prică, Magdalena, Ileana și Mioara)

Situația locurilor libere ESA 2024

Seria I (30 iunie – 7 iulie)

locuri libere

Seria II (7 – 14 iulie)

locuri libere

Seria III (14-21 iulie)

locuri libere

Seria

14 + 11 =

Taxa pentru tabără: 3200 lei

Plata avansului conferă garanția rezervării locului.

Plata se face către:

Beneficiar: Asociatia Descopera Delta

IBAN: RO29 RZBR 0000 0600 2328 8310 Raiffeisen Bank, sucursala Babadag.

Avansul este de 1600 de lei și se face după înscrierea copilului în tabără, urmând ca diferenţa de 1600 lei să fie achitată ce târziu între 1 iunie şi 25 iunie prin virament sau direct la autocar în ziua plecării.

Plata avansului (în contul de mai sus) conferă garanția rezervării locului.

Vă mulțumim!

 

Tabara de aventură & artă dramatică în limba engleză – English Summer Academy 2024 (ediția a XII-a)

Trei serii între 30.06.2024 – 21.07.2024

(seria I – 30.06 – 7.07, seria II – 7.07 – 14.07, seria III 14.07 – 21.07)

 

Ce urmărim să obținem

Tabăra de limba engleza The English Summer Academy a fost gândită pentru a ajuta și motiva copiii să-și îmbogățească cunoștiințele de limbă engleză, în timp ce învață lucruri noi prin intermediul unor activități amuzante și interesante, pe care nu le vor uita curând

The English Summer Academy dorește să contribuie la creșterea încrederii copiilor în forțele proprii și să le asigurea un suport de specialitate în efortul de a-și mări fluența exprimării în limba engleză. Copiii vor fi prinși în activități atractive din domeniile mitologiei, istoriei, geografiei, biologiei, astronomiei. În plus, copiii beneficiază și de un modul de exprimare dramatică cu scopul punerii în scenă a unei piese de teatru în limba engleză. Colectivul dramatic este format din actori profesioniști și cadre didactice de la UNATC și este coordonat de Marius Florea Vizante.

Toate cursurile și activitățile se desfășoară într-un cadru natural de o frumusețe copleșitoare, plin de vestigii istorice, de mituri și de lengende – Enisala Safari Village, așezată la întrarea în Delta Dunării. Elevii vor câștiga o experiență unică, prin activități diverse atât în interiorul satului de vacanță, cât și în aer liber: jocuri, plimbări în natură, conversații, montarea unei piese de teatru. Timp de o săptămână vor locui, vor lucra și vor socializa alături de studenți nativi de limba engleză iar toate conversațiile vor avea loc în engleză.

Activități și teme abordate

Pe lângă cursurile propriuzise, care se desfășoară la Enisala Safari Village, copiii vor participa și la excursii la plaja Vadu de la Marea Neagră.

1. Istorie și mitologie – Mitologie, arheologie, istorie și astronomie antică. Vor fi studiate lucruri noi, care nu sunt cuprinse în programa școlară. Excursie la fortăreața Enisala. Vizită la muzeul satului in situ din Enisala. Mitologia istoria greciei antice.

2. Teatru – Mituri și legende. Arta interpretării dramatice. Scene din piese antice vor fi montate și jucate de copii în amfiteatrul de la Enisala Safari Village. Descoperim cultura Greciei antice prin arta sa. Activitățile teatrale sunt desfășurate sub supravegherea Ralucăi Ghervan, Smarandei Nicolau și Mihnea Nicolau de la UNATC.

3. Activități Safari – Biologie și geografie. Cum citim o hartă și cum ne orientăm cu ajutorul busolei. Cum construim o colibă din crengi în pădurea Babadag. Excursii cu lotca pe canale la poalele cetatății Enisala. Excursii la Plaja Sălbatică Vadu și la Gura Portița.

The English Summer Academy

Echipa de teatru este formată din 5 instructori plus Vizante. Gibi, coordonatorul taberei, absolvent al Universității din Lund (Suedia), specializat în educația și dezvoltarea copiilor. Ramona, supervizor. Un medic pediatru va asigura asistența medicală. Personal de deservire și supraveghere (7 persoane). Paza este asigurată permanent de către o firmă specializată.

Localizare: Ensiala Safari Village, satul de vacanță cu peste 20 ani de experiență în organizarea activităților de tip safari în nordul Dobrogei, dar și a taberelor de copii, este situat între lacurile Razim și Babadag, la întrarea în Delta Dunării și în imediata apropiere a fortăreței Enisala. Important de reținut: Enisala Safari Village se află deasupra unei zone extrem de bogate în vestigii antice de origine tracică, scitică și bizantină.

Infrastructură: Enisala Safari Village este un sat de vacanță clasificat la cinci stele, care oferă servicii de calitate maximă. Enisala Safari Village dispune de săli de conferință, proiectoare de film, televizoare, calculatoare și acces la Internet, o bibliotecă, un muzeu de pictură, un platou în aer liber pentru jocuri și activități recreative, un amfiteatru și un loc pentru foc de tabără. Seriile taberei sunt exclusive, ceea ce înseamnă că nici un alt turist nu va fi cazat la Enisala Safari Village pe perioada taberei. ESV este departe de șosea, într-o zonă fără trafic auto. Incinta taberei este complet împrejmuită.

Cu un raport personal/copii de 1 la 3, Enisala Safari Village asigură copiilor o siguranță maximă.

Program cadru zilnic: module de geografie și mitologie, un curs de exprimare teatrală, excursii, concluziile zilei.

Subiecte acoperite: Mitologia greacă, arheologie, istorie, astronomie, biologie, drama antică.

Capacitatea unei serii: 30 de copii împărțiți în trei grupe: 10 copii în Rotondă,  10 copii în Salonul Otoman și 10 copii în Muzeul de Pictură. Prin rotație, fiecare grup va participa la excursiile tematice prin care vor explora plaja de la Vadu, situri arheologice, fortărețe antice. În excursii, copiii vor fi însoțiți și de întreaga echipă de instructori.

Transportul copiilor: cu microbuz închiriat de la București la Enisala și înapoi. Cu microbuz închiriat pentru excrusiile locale.

Participanți: copii între 7 și 18 ani, cu nivel mediu și peste la limba Engleză.

Preț: 3,200 Lei de copil –Prețul include: transportul de la București la Enisala și înapoi, asistența medicală, asigurare, cazare, trei mese pe zi plus gustare, plus limonadă și apa minerală, fructe. De asemenea, sunt incluse în preț toate excursiile locale, intrarea la muzee și activitățile secundare. Plata se face către Asociatia Descopera Delta – RO29 RZBR 0000 0600 2328 8310 – Raiffeisen Bank, sucursala Babadag. Avansul este de 1600 lei și se face după înscrierea copilului în tabără, urmând ca diferenţa să fie achitată între 1 iunie şi 25 iunie prin virament bancar sau la autocar în ziua plecării.

În caz de retragere a copilului din tabară avansul se restituie integral.

Pentru mai multe informații sunați la 0722.300.200

Un like pe pagina noastră de Facebook te ajută să afli ultimele noutăți din și despre tabăra de limba engleza ESA

 

en_USEnglish